Η ζωή είναι μαγκιά.


Καλησπέρα αγαπημένα μου φιλαράκια! Αποψε, όπως κάθε Τρίτη βράδυ στα ντεξ της Β. έχω δίπλα μου τον έφιππο γλεντοκόπο, Νίκο Σ.

Παιδιά θέλω να μιλήσουμε για ουσίες και παραγγελίες γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Η ζωή είναι μαγκιά έλεγε ένα παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ, μεγάλη η χάρη του, ενάντια στα ναρκωτικά. Εγώ, αεί διδασκόμενος από τους μεγάλους ποιητές μας, θα σας πω πως δεν είναι κακό να πίνεις κάνα ρο στο χαλαρό. Αν θυμάστε οι μεγαλύτεροι κι ο Γιωργάκης είχε πει πως θα το νομιμοποιήσει οπότε είμαι μέσα στην κομματική γραμμή. Όλα κουλ.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού κάνετε ότι κάνετε μετά σας πιάνει πείνα και μας ταράζετε στα τηλέφωνα. Και καλά κάνετε γιατί τα σουβλάκια μας κόβουν κώλους αλλά σας θέλω πιο συγκεντρωμένους. Ευτυχώς στις διαβιβάσεις έχω τον Κώστα τον άρχοντα που η εξυπηρέτηση του είναι πιο γρήγορη από τα ριφ των D.R.I. στο Dirty Rotten L.P. και δε χαρίζεται όπως δε χαρίστηκε ο Danny Marianino στον Danzig το δύο χιλιάδες τέσσερα στην Tuba City. Αλλά πολλές φορές έχουμε τόση δουλειά που αναγκάζομαι να βγάλω τα ακουστικά ενώ μιξαρω και να σηκώσω το τηλέφωνο. Και τότε αρχίζει το δράμα. Γιατί σας τρώω ρε μάγκες, δε γεννήθηκα χθες. Κάνετε πιο πολλά πίσω-μπρος στην παραγγελία κι από τη λεκάνη σκύλου που ζευγαρώνει με την καλή του στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου υπό βροχή. Οπότε, για να είμαστε όλοι χαρούμενοι, ακούστε τι πρέπει να κάνετε. Την ώρα που ο ένας ξεσπορίζει και ενώ δεν σας απασχολεί ακόμα το μέγεθος του σύμπαντος και άλλες βαθιές σκέψεις, ο άλλος θα γράφει την παραγγελία που θα δώσετε αργότερα σε ένα χαρτί με μεγάλα καθαρά γράμματα. Όταν έρθει η ώρα, αφού το έχετε πατήσει με το καλό, να μας πάρετε τηλέφωνο, θα μας διαβάζετε την παραγγελία από το χαρτί που γράψατε και δεν θα ανοίγει ρουθούνι. Μιας και είπα ρουθούνι εσείς που είστε των χειμερινών σπορ και έχετε κάψει τα ιγμόρεια είστε οι καλύτεροι πελάτες. Σας κόβεται η όρεξη και τρεις μέρες μετά θυμάστε ότι πρέπει να φάτε κάτι παραπάνω από φυστίκια στο μπαρ οπότε μπαίνετε στο μαγαζί σα ζόμπι που δεν είναι χορτοφάγα για να αναπληρώσετε θερμίδες όπως όπως.

Με τις υγιές σας παιδιά αλλά πάντα με μέτρο. Έχει για όλους. Και καλαμάκια έχει για όλους. Θα είμαστε εδώ μέχρι τις δυομιση. Σας περιμένουμε! 


Σχόλια