Θα κοιμηθείς όταν πεθάνεις.


Καλησπέρα φίλες και φίλοι από την αγαπημένη μας Β. Απόψε στα ντεξ έχω μαζί μου τον κυκλοθυμικό κυκλώνα, Νίκο Σ.

Μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και ενώ προσπαθώ να μπω, από τις χαραμάδες, στο κλίμα των ημερών και να αγαπήσω εμένα και τον κόσμο γύρω μου το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω τη νύχτα μέρα και από τους κουραμπιέδες να τρώω μόνο τη άχνη ζάχαρη με τη μύτη. Δε βοηθάω κι εγώ που θέλω να είμαι κάθε βράδυ ανάμεσα στους πανξ που αγάπησα, δε βοηθάτε κι εσείς που βάζετε ψυλλους στα αυτιά μου και ενίοτε ψίλους στις τσέπες μου, για να τους πιούμε αργότερα. Να χαλαρώσουμε λίγο ρε αλάνια; Ξυπνάω τα πρωινά και η μάπα μου είναι σαν πίνακας του Auerbach ξαναζωγραφισμένος από το Glen Brown. Θα κοιμηθείς όταν πεθάνεις μου λέτε. Ξυπνάτε, πεθαίνω ρε, σας φωνάζω εγώ. Τι θέλω και το ανοίγω το στόμα μου; Πετάτε μέσα σφινάκια με ευστοχία που θα ζήλευε κι ο Αργύρης Καμπούρης και ακολουθούν πανηγυρισμοί και τι ρι νίνι μέχρι να κλείσουν τα μπαρς.

Ειλικρινά το πλοίο μου θα τσακιζοταν στις εκφυλες ξέρες της Αθηναϊκής νύχτας αν δεν υψωνόταν σαν περιλαμπρος φάρος εμπρός μου η Β. Ο Θεός να μου κόβει χρόνια και δίνει μέρες στο μαγαζί μας! Μπαίνω στο μαγαζί, με τα μάτια πιο μαυρισμένα και από του Alice Cooper στο βίντεο του Poison, και αντί να αρχίσουν τα «Γιατί άργησες;» και τα «Πως είσαι έτσι;» με επεφημούν σα τον Undertaker που μπαίνει στο ρινγκ του WWE. Γλυκιά μυρωδιά φρέσκιας κοτόσουπας, από τα χεράκια της Κέτας μας, μαλακώνει την μαύρη σαν πέτρα καρδιά μου. Μαύρη σαν τις πίτες ολικής αλέσεως για τα πίτα light με φιλετίνι κοτόπουλο, μαρούλι, καρότο και σως γιαουρτιού. Άλλη μια πρωτοβουλία της Βεργίνας που σκέφτεται τη γραμμή σας, μιας και έρχονται γιορτές και όλο και κάποιο παραπανίσιο μελομακάρονο θα μπουκώσετε. Το φιλετίνι κανονικά το γράφουμε φιλέτο στον κατάλογο αλλά του κολλάω την ιταλική κατάληξη ίνι γιατί είστε βλαχαδερά και ευρωλιγούρηδες και ψαρώνετε με κάτι τέτοιες μαλακίες. Άλλη μια πρωτοβουλία δική μου για να ανεβάσω τις πωλήσεις του μαγαζιού. Έχω και πίτα light με μπιφτέκι κοτόπουλο για εσάς που τρώτε μασημένη τροφή και μαθαίνετε τα νέα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τις φρι πρέζες. 

Περάστε να φάτε μια κοτόσουπα για το χανγκ οβερ, να κάνουμε μια αγκαλιά και να μοιραστούμε τα φίλινγκζ γιατί με αφήνουν οι χθεσινές ουσίες και τα χαμόγελα μου είναι εύθραυστα. Μετά την αγκαλιά θα πλυθω με αντισηπτικό και θα ρίξω τα ρούχα μου σε κλίβανο γιατί κατά βάθος σας σιχαίνομαι πιο πολύ και από τον εαυτό μου αλλά γιορταρες μέρες έρχονται, θα κάνω μια μικρή έκπτωση στις αρχές μου και θα σας αφήσω να με αγγίξετε.

Σας περιμένουμε ολο χαρά. 

 

Σχόλια