Μετράτε θερμίδες.


Καλημέρα αγαπημένα φιλαράκια από τα καυτά ντεξ της Β. Σήμερα, όπως κάθε Κυριακή πρωί, έχω στην παρέα μου τη γοργόνα του Παγασητικού, Σύλβια Μ.

Δόξα τω θεώ φίλες και φίλοι μας τελείωσαν οι γιορτές και μπορούμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας κανονικά. Στην περίπτωση μου αυτό σημαίνει να συνεχίσω να πίνω και να ξενυχτάω αλλά χωρίς να χρειάζεται να το παίζω χαρούμενος και να φιλιέμαι από δω κι από κει για τα Χρόνια Πολλά. Νισάφι τόση ευτυχία ρε σαλιάριδες. Γιορτές τέλος, καιρός να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Αυτό που ο γράφων λατρεύει να μισεί. Δε λέω, τα σηκώνουν τα Χριστούγεννα τα ξεφτιλίκια και την υποκρισία. Εδώ ολόκληρος Bowie ταργουδησε παρέα με το Bono για το ΒandAid τα Χριστούγεννα του ογδοντατέσσερα, τότε που τους έπιασε ο πόνος για την Αιθιοπία. Ναι για το Bowie λέω, τι έγινε ρε μαλάκες; Τα έβαλα με το θεό σας; Ελάτε είμαι έτοιμος, έχω στυλό στο χέρι κάτω από τα ντεξ. Ελάτε να σας αλλάξω τα φώτα μέρα που'ναι.

Αλήθεια υπάρχει πιο ξενέρωτη γιορτή από τα Φώτα; Είναι τόσο ντεμί μέρα, σαν πιτογυρο Β. χωρίς πατάτες. Έλα τώρα σε παρακαλώ, έλα λίγο! Ή φάτε το όπως πρέπει ή μην το φάτε καθόλου. Μετράτε θερμίδες πέντε μέρες μετά την Πρωτοχρονιά λες και πριν τις γιορτές είχατε το σώμα του Henry Rollins και ξαφνικά ξεχειλώσατε. Να μην πω για κάτι άλλους από εσάς που με παίρνετε τηλέφωνο - ενώ μιξαρω ρε κωλοπαιδα; - και με ρωτάτε τι έχω από ψάρι γιατί φάγατε πολύ κρέας στις γιορτές και μπουχτίσατε. Δεν θυμάμαι να σας το χώνουν στο στόμα με το ζόρι. Με το που βλέπετε κρέας στο τραπέζι κάνετε ντου σαν Αμερικανοί που κάνουν απόβαση στη Νορμανδία. Τι κατοχικό σύνδρομο είναι αυτό; Παρακαλώ τραβάτε λίγο παραπέρα γιατί η αποφορά που αποπνέει η μικροαστική σας μιζέρια μου καίει τα ρουθούνια. Αφήστε να περάσουν μπροστά οι πανξ που τρώνε τίμια πιτογυρα και τα βίγκαν φρικια που τσακίζουν φαλάφελ για να στρώσει το στομάχι τους από τα μπυρόνια. Στο τέλος της μέρας όλοι το ξέρουμε πως μόνο οι πανκ είναι όμορφοι και μόνο οι εραστές θα μείνουν ζωντανοί.

Αν είστε εραστές της γεύσης και τις καλής μουσικής περάστε από Β. Έχω βγάλει και μινεστρονε με μπέικον. Σας περιμένουμε.



Σχόλια