Ξέρω που μένετε.


Καλησπέρα φιλαράκια από την αγαπημένη μας Β. Αποψε, όπως κάθε Τρίτη βράδυ, έχω παρέα μου στα ντεξ τον έβδομο σαμουράι της Βαλτετσίου, Νίκο Σ.

Το κρύο επιμένει άσπονδοι φίλοι και φίλες κι εσείς επιμένετε να εκπλήσσεστε με τις θερμοκρασίες. Πράγμα το οποίο δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη γιατί αν κρίνω από τα υπό του μετρίου μουσικά σας γούστα, δεν περιμένατε ποτέ να βιώσετε θερμοκρασίες υπό του μηδενός στην θλιβερή κόλαση που λέγεται Ελλάδα δεδομένου ότι κάποια ανάξια λόγου μπάντα σας έπεισε πριν πολλά καλοκαίρια πως δεν κάνει κρύο στην πατρίδα σας. Σας προτείνω να πλεξετε πουλόβερ για τα δέντρα της γειτονιάς σας και με το μαλλί που θα περισσέψει δοκιμάστε να φτιάξετε μια θηλιά που να κρατάει το βάρος σας για να φύγετε από αυτό το ματαιο κόσμο σα βασιλιάδες, όπως ο David Carandine. Σας θερμοπαρακαλώ επίσης να μη με καίτε στην απέλπιδα προσπάθεια σας να ζεσταθείτε. Με παίρνετε τηλέφωνο και με ρωτάτε τι λαδερα έχω ενω πρέπει να αλλάξω κομμάτι και μου αποσπάτε την προσοχή. Μπορεί να τα καταφέρνω γιατί διαθέτω συγκέντρωση Σαολίν μοναχού που σπάει πέτρες με τα χέρια του αλλά δεν είναι ανάγκη να μου σπάτε τα νεύρα από πάνω. Ρε καμμένοι όταν λέω γεμιστά, φασολάκια, αρακά αναφέρομαι σε τρία διαφορετικά φαγητά. Όποιος με ξαναρωτήσει τι είναι τα γεμιστά φασολάκια θα λάβει προσωπική επίσκεψη από τον Dj της καρδιάς σας οπλισμένο με στυλό και P.O.S. Το πρόσωπο μου θα είναι καλυμμένο, τα ρούχα μου θα είναι μαύρα σαν τη μαύρη πίτα για το πίτα light φιλετινι κοτόπουλο, τα μάτια μου θα βγάζουν φλόγες σαν τις σχάρες της Β.

Ξέρω που μένετε, έχω τις διευθύνσεις σας στο σύστημα παραγγελιοληψίας. Μη με δοκιμάζετε γιατί θα δοκιμάσετε την οργή μου. Δοκιμάστε να σκεφτείτε πριν μιλήσετε και όλα θα πάνε καλά. Καλό βράδυ, σας περιμένω.


Σχόλια